lørdag 14. mai 2011

Brudekjole i havn

Endelig har jeg funnet brudekjolen som jeg skal bruke i bryllup 6. august! Jeg har vært i mange bryllupsbutikker og prøvd mange kjoler men det er vanskelig å finne kjolen som er "deg" Men jeg har endelig funnet den-Jippi!!

Det skjedde ikke uten dramatikk: underbrudekjoleprøvingen falt et 3 meter stort speil oppå meg. Heldigvis sto jeg på siden så jeg rakk å få opp armen som beskyttelse. Enden på historien er at jeg har et saftig blåmerke på venstre overarm og et mindre på håndleddet. Som kompensasjon ga butikken meg fritt valg av brudesko og underskjørt (etter at jeg hadde kjøpt kjolen) Så tross alt var det hell i uhell på mange måter. Har dere noen kjole historier?

3 kommentarer:

 1. Au! Bra at det ikke gikk verre med deg, og bra at du fant kjole og fikk sko og underskjørt. :)

  Min brudekjole fant mannen min til meg på en helt vanlig klesbutikk. Vi gikk forbi butikkvinduet og han så den i vinduet og sa: Den skal du ha! Så gikk vi inn, jeg prøvde kjolen, den var fin, så ble det den. Den kostet 300 kroner og var helt perfekt.

  SvarSlett
 2. Så heldig!!! Jeg ville egentlig ha en vintage brudekjole, men fant det ikke. Så begynte tiden å gå litt for fort, så ble så glad for å endelig finne noe som hadde litt vintage detaljer.(litt smådesperat) Men prisen trekker litt ned..

  SvarSlett
 3. Hehe, tar gjerne imot et speil for et par sko og en underkjole jeg altså! ;)

  SvarSlett